« Etusivulle

Silmillä Selkeyteen

 Uudenlainen lähestymistapa näkökyvyn ja   aivojen  toiminnan parantamiseen

 

Silmillä Selkeyteen- verkkokurssi tarjoaa ainutlaatuisia menetelmiä näkökyvyn ja aivojen toiminnan parantamiseen käyttäen Vision Circles -menetelmän harjoituksia, jotka on suunniteltu aktivoimaan ja stimuloimaan aivojen näkökeskuksia ja tätä kautta koko havaitsemisjärjestelmää.

 

  Miksi Vision Circles?

 

Vision Circles -kurssi perustuu ajatukseen, että näköaistimme ei ole vain silmien varassa toimiva järjestelmä, vaan myös aivojen ja kehon yhteistyön tulos. Kurssi hyödyntää holistista lähestymistapaa, joka tukee näkökyvyn luonnollista parantumista ja kognitiivisten toimintojen vahvistamista.

 

  Mitä haittaa on ruutujen liiasta katselusta?

 

  • Silmien herkkyys huononee.  Sinun on vaikeampi nähdä tarkasti eri etäisyyksille, koska olet harjoittanut liikaa vain yhtä näkemisen aluetta.
  • Aivotoimintasi kärsii, koska  silmistä on suora yhteys aivoihin ja yläniskaan. Silmien liian vähäinen liikkuminen saa yläniskasi jännittymään ja tämä vaikuttaa muun kehon lisäksi suoraan aivojen toimintaan.
  • Silmiäsi liikuttavat pienet lihakset väsyvät kohtuuttomasti jatkuvasta katseen tarkentamisesta samalle etäisyydelle ja täten  näkökykysi huononee nopeasti.

 

 Miksi sinun kannattaa harjoittaa ja lepuuttaa silmiäsi   säännöllisesti?

 

  • Näkökykysi ja silmiesi herkkyys säilyy hyvänä paljon pidempään ja voi harjoituksilla jopa parantua.
  • Yläniskasi rentoutuu silmien liikkeillä ja vaikuttaa suoraan aivojesi ja kehosi hyvinvointiin.
  • Silmien liikkeet vaikuttavat aivoihin myös suoraan parantaen havaitsemista, luovuutta ja oppimiskykyä ja tätä kautta työtehoa.

 

  Mitä odottaa kurssilta?

 

Kurssi koostuu kolmesta teksti ja video-ohjeesta liikkeisiin, jotka sopivat sinulle, joka joudut tuijottamaan paljon ruutuja tai lukemaan paljon tekstejä.

 

Liikkeet on suunniteltu parantamaan näkökykyä ja vähentämään silmien rasitusta. Kurssi on käytössäsi vuoden ajan ja voit palata liikkeisiin aina halutessasi.

 

Tartu nyt mahdollisuuteen vaikuttaa aivojesi ja silmiesi hyvinvointiin!

Kyllä, haluan ostaa kurssin

Tutustu kouluttajaan

Olen Tuija Räisänen, Brain Gym® aivojumppakouluttaja. Minulla on myös fysioterapian ja tietotekniikan ammattitutkinnot sekä lukuisa määrä erilaisia itsensä kehittämisen lyhytkursseja on tullut käytyä. Ihminen ja ihmisen suhde ympäristöön ovat niin mielenkiintoinen aihe, että siitä on minulle riittänyt tutkittavaa vuosikymmeniksi. Sitä tietoa haluan jakaa eteenpäin.

Kurssin tiedot

Kurssi ohjaaja

Tuija Räisänen Tuija Räisänen Tekijä

Silmillä Selkeyteen

15,00 
Käyttöoikeus 1 vuosi