Klassinen hieronta

Voimakas hartiahierontaote

Hieronta on maailman vanhin hoitomuoto. Se on säilynyt vuosituhansia suosittuna, koska sen teho erilaisissa liikuntaelinvaivoissa on kiistaton.

Olen Valviran hyväksymä koulutettu hieroja vuodesta 1981, kuntohoitajaksi valmistuin seuraavana vuonna. Työkokemusta minulle on kertynyt sekä eri työnantajilla, että vuodesta 1996 alkaen omassa praktiikassani. Osaamistani olen täydentänyt ja laajentanut myös kurssein muun muassa liukukuppauksesta, intialaisesta päänhieronnasta ja Shinkei-terapiasta.

Pidän tärkeänä hieronnan yksilöllisyyttä. Hoidan jokaista asiakastani juuri hänelle sopivalla tavalla. Jos epäröit tulla hierojalle, koska pelkäät hoidon sattuvan, voidaan hieronta tehdä kevyesti, jolloin rentoudut ilman kipua. Otan mahdollisen jännityksesi huomioon ja hoidan sinua siten, että koet hieronnan miellyttävänä. Jos puolestaan muiden hieronta on tuntunut ”lääppimiseltä”, tule vastaanotolleni ja kerro haluavasi tiukkaa käsittelyä.

Tärkeintä kuitenkin on, että erilaisia ongelmia hoidetaan tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla. Hyvä hieroja tuntee näpeissään oikean tavan käsitellä lihasta.

HUOM! En ota vähään aikaan uusia asiakkaita. Minulla jo käyneet asiakkaat voivat tilata ajan viestillä tai puhelimitse. Sähköinen ajanvaraus on kiinni eli sitä kautta ei tällä hetkellä löydy uusia aikoja. Katson tilannetta myöhemmin syksyllä uudestaan.