PSYCH-K® menetelmä

PSYCH-K®, AVAIN SISIMPÄÄMME

PSYCH-K® on avain psyyken tiedostamattomiin osiin. Sen kehitti amerikkalainen Rob Williams, joka on käyttänyt ja
kouluttanut menetelmää vuodesta 1988. Osallistuin ensimmäiselle Suomessa pidetylle kurssille 2013 ja valmistuin PSYCH-K® fasilitaattoriksi. Olen siitä lähtien käyttänyt menetelmää menestyksekkäästi omassa elämässäni ja vakuuttunut sen toimivuudesta.

Toimimme 95% alitajuntamme ohjauksessa. Tämä on hyvä ja käytännöllinen tapa toimia monissa päivittäisissä rutiineissa, mutta eikö olisi hyvä tietää, mitä siellä pinnan alla on? Tiedostamattomat uskomuksemme ja kokemuksemme ohjaavat meitä välillä pois siitä, mitä haluamme.

Tuntuuko sinusta, ettet koskaan saavuta tavoitteitasi tai ne ovat hyvin suuren ponnistelun takana? Ihmetteletkö, miksi aina ajaudut samaan elämäntilanteeseen? Oletko kyllästynyt/masentunut/tympääntynyt elämääsi? Tai muuten vain jonkin asian pitäisi muuttua?

Alitajunnassamme on paljon asioita, joita emme tiedosta, ja juuri se osa meitä usein hallitsee eniten. PSYCH-K® on menetelmä, jonka avulla löydämme alitajuiset uskomuksemme ja toimintamallimme sekä pääsemme vaikuttamaan niihin. Tämän kautta voimme todella muuttaa elämäämme.

PSYCH-K® voi auttaa sinua eteenpäin työssä, ihmissuhteissa, raha-asioissa, erilaisissa suorituksissa, tunteiden käsittelyssä tai oppiessa pois suorittamisesta. Itse asiassa apua voit saada elämän kaikilla osa-alueilla, joissa alitajuiset uskomukset rajoittavat sinua. Jos haluat jonkin asian muuttuvan, tässä sinulle apu siihen.

Menetelmä on turvallinen, koska siihen on sisäänrakennettu varmistus, että haluamasi asia on sinulle hyväksi. Tule kokeilemaan uutta mullistavaa tapaa alkaa hallita elämän eri osa-alueita!

Joskus yksi tapaaminen tekee ihmeitä, toisinaan tarvitaan useampia käyntejä. Suosittelen varautumaan kahteen tapaamiseen, mutta yhdelläkin pääset alkuun ja voit varautua elämänmuutokseen.

Varaa hoitoaika >>

 

Vesipisaroita putoaa tyyneen vedenpintaan.