Hyötyliikunnan vinkit

Tervetuloa hyötyliikunnan pariin! Kerään tänne vinkkejä siitä miten liikunnasta voisi tehdä jokapäiväistä ilman, että siihen tarvitsee joka kerta varata erikseen aikaa. Muista, että kaikki liikunta on parempi kuin ei lainkaan liikuntaa!

Esimerkkeinä, itse imuroidessani laitan usein kuulokkeisiin musiikkia ja tanssin. Lisäksi sängyn alta imuroidessani kyykistyn.

Sivulta täytettävää pyykkikonettani täyttäessäni kyykistelen jokaisen vaatteen kohdalla ainakin niin kauan kuin jaksan :D.

Minulla on aina jumppamatto lattialla. Kun ruokaa laittaessani vaikkapa odotan veden kiehumista, laskeudun tekemään vatsalihasliikkeitä tai vastaavaa tai venyttelemään.

Onko sinulla hyviä vinkkejä siihen, miten liikut muun työn ohessa? Kotona tai työpaikalla? Tai vaikka auton kyydissä istuessasi? Teetkö kaupan kassalla jonottaessa huomaamattomia harjoituksia?

Vaikka et tekisi mitään tällaista, sinulla saattaa olla kuitenkin hyviä ideoita, jotka voit jakaa muillekin. Hassutkin ideat käyvät kunhan ne liittyvät liikuntaan.

Tässä linkki lomakkeeseen, jossa pääset jakamaan omia vinkkejäsi: Hyötyliikunnan vinkit -lomake

 

Vinkkipankki:
  1. Kun imuroin, laitan hyvät kuulokkeet korville ja haen musapalvelusta tanssittavaa musiikkia. Imurin kanssa voi tanssia ja imurointi on hauskempaa ja kunto kohoaa. Kuulokkeet vievät mukavasti imurin äänen pois.

 

Aivojumppasivulle